viernes, 18 de mayo de 2012

            VALORACION PLENO ORDINARIO 7-5-2012



 Después de aprobar el Acta anterior y los Decretos de Alcaldía, se pasa a debatir el punto 3, las modificaciones de créditos, basadas el aumento de ingresos y la minora de gastos, que suma unos 312.000 €, a los que hay que restar 42.000 €; del remanente negativo. El resto será para subir algunas partidas del presupuesto y para inversiones. Se aprueba por mayoría.


 En el punto 4, se da cuenta de la modificación de la plantilla con la amortización de 2 plazas de peón, una por baja definitiva y la otra, para continuar con el compromiso del equipo de Gobierno, de rebajar poco a poco la plantilla de trabajadores del Ayto.También se aprueba por mayoría.

 El 5º punto trata del Real Decreto Ley sobre pago a proveedores; ahora se permiten algunas facturas mas, que antes no se aceptaban en la lista, como las relacionadas con cultura y fiestas. Cabe recordar que los saraos, estaban todos para pagar. Todos los Concejales votan a favor.

 En el capítulo de preguntas, podíamos destacar que el rastro ha cambiado de gestores; ante la mejor oferta presentada por el nuevo adjudicatario, este será el encargado, a partir de Junio, de continuar el buen camino llevado por sus predecesores.
 Un saludo y hasta el próximo.

19 comentarios:

PePe Gavina dijo...

Més coses sobre l'escola i la Foieta.

I ara ve l'assumpte de l'autobús de l'escola. No hi han diners per a subvencionar-lo i tocarà “rascar-se” la butxaca als pares i mares dels xiquets/etes. Açò és política de crisis.
Però, aquesta despesa, per a tota la vida, cal agrair-la als polítics que dissenyaren el nou col·legi al Pla de Terol. Era cap a l'any 2000 quan els polítics del PP decidiren sectoritzar tot el terme de Polop i afavorir i permetre que entraren els agents urbanitzadors, com a voltors, a fer-se d'or amb les terres polopines. En aquest moment l'Ajuntament governat amb majoria absoluta pel PP decideix situar els terrenys per a fer el nou col·legi just al costat del col·legi vell, caient en el mateix error que els seus antecessors, error que consistia en fer el col·legi “allà on brama la tonyina” i obligar als xiquets/etes a anar sempre en autobús.
Quan millor hages estat el col·legi a la Foieta, o al bancal de Tonda!!!!, (actual parking a mig construir), lloc on podrien anar els xiquets/etes a peu, o portats pels seus familiars, eliminant per a sempre aquesta despesa i maldecap.
Però els polítics que manaven preferiren fer urbanitzacions de fantasmes i de vergonya (carrers de pam on no cap cap cotxe un poc gran i on avui encara no hi ha cap casa, només faroles que il·luminen el cel), reparcel·lacions condemnades pels jutjats, o fer permutes rocambolesques (bancal de Tonda) que pot ser afavoriren algú privat. El tipus d'urbanització de la Foieta no s'entén si no és que hi havia forts interessos especulatius sobre els terrenys. Bo, si s'entén coneixent els pardals!! que sobrevolaven Polop en aquells temps.
¡¡¡Pares i mares de Polop!!!, cal afrontar i demana-li als polítics que ubicaren el nou col·legi al Pla de Terol, que ens paguen, de la seua butxaca, el cost de l'autobús, avui i per sempre. Que són els responsables d'aquest mal-i-fet, que quan algú la faça, que la pague.!!! ,

Anónimo dijo...

Polopins per Polop:

Polopins pel mon??
Però qui s'hau cregut que sou?
Deixeu de fer xerrades de socialistes i apreneu a redactar abans de penjar el que concidereu "noticia".

Aquestos socialistes estan molt equivocats, desde l'Anjuntament es treballa, no es fa campanya política, per a fer política està el partit polític que per cert...

Que ha sigut del PSOEPOLOP?

No el tornarem a vore fins les següents eleccions?

Anónimo dijo...

Visto el comentario del 9 de Junio, a las 11:09...
Yo he estudiado en el CP San Roque, salí de ahí con más o menos nivel, continué mis estudios en Altea y los finalicé fuera.
Por entonces el colegio estaba donde está, ya por entonces eran instalaciones viejas, pero todos estudiamos bien y disfrutamos de nuestra infancia en ese patio.
Recuerdo que los que no subiamos con nuestros padres en coche, subiamos andando, en grupos, en bicicletas... Y no solo no pasó nada, sino que en vez de fomentar el abuso de internet y videoconsolas fomentaban el movimiento, el deporte, andar, correr, bicicleta, patinete...
Entonces no malgastaban con tanto autobús y han salido muchas generaciones de este colegio.
Yo lo que veo ABSURDO, y de eso también tienen la culpa los gobernantes de entonces, es que se estén pagando 6 o 7 autobuses para 200 o 300 alumnos, algunos de ellos medio vacíos. Eso si es un derroche, pagar un autobús más cuando hay varios vacíos. Ya que se paga habrá que rentabilizarlo en su totalidad.
También se puede comentar que los padres, a pesar de tener autobús gratis llevaban a los niños en sus coches. Es libre y legítimo, pero si se pone servicio escolar, todos a utilizar el servicio escolar, y que no parezca el colegio una autopista con tanto coche.
Ahora con el colegio nuevo, que si bien no está todo lo cerca que debería, eso si es cierto, no tiene nada despreciable, ni si quiera esta distancia. Unas instalaciones nuevas y espaciosas, con mucha luz.. yo lo veo perfecto, a pesar de la distancia.
Insisto, si antes podiamos ir en bicicleta o andando, ahora tambien.

Anonimo tú eres mi Esperanza dijo...

Sr. Anónimo de 12 de jinio 07:36

Soy madre de un niño de 5 años, mi marido y yo, afortunadamente aún tenemos trabajo los dos, con un horario que nos impide subir y bajar al niño del colegio. Hasta ahora una vecina nos hacia el favor de llevarlo al autobús. El próximo año, ¿que hacemos? ¿Lo mandamos al colegio en bicicleta o andando? Ó ¿Quizas Ud. sea tan amable de subirlo y bajarlo del colegio todos los días?

Altre anònim dijo...

Gavina, quanta raó tens!!
Al anònim de 9 de juny a les 11:09, se li veu "el plumero"!!
Molta felicitat en el pati del col.legi i molta història. Però l'escola nova, eixa que té noves instal.lacions amb tant d'espai i tanta llum, estaria millor prop del poble, que terreny n'hi ha, i a mes a mes, estalviaria un munt de problemes a una gran majoria de pares.

Paco Sanchis dijo...

A l'anonim del 9 de juny de 2012.

Creus que les conferències-xerrades de "Polopins pel Mon" son xerrades de Socialistes?
Son socialistes els que donen les conferències o els que organitzen aquests actes culturals?
Estic dispossat a debatir amb tu d'aquest i qualsevol altre assumpte, publicament o privadament.
Espere la contestació en aquest blog assenyalant dia i lloc i no amagat darrere de l'anonim.
Salut

Un polopí dijo...

¿Un niño de 3 hasta 10 años, andando hasta el colegio nuevo?
Y los camiones cargados de hormigón circulando!.
Me parece que no!.
Y en coche solo pueden llevar a los niños los padres que no tienen nada que hacer.
¡Anónimo, creo que no tienes razón!.

PePe Gavina dijo...

el responsable de l'estat del Pau I és el antic Ajuntament on manaven els del PP, per majoria absoluta. El regidor d'Urbanisme i desprès alcalde accidental, fou el encarregat de "negociar" amb l'urbanitzador Balcon de Ponoig, tot el tejemaneje del Pau I. Així que ara no ploreu!, que vos'es veu el "plumero".

Anónimo dijo...

A l'anònim de l'11 de juny: aprén a escriure i després comentes, que demanes que aprenguen a redactar, però tu no saps ni escriure. Ah, i després d'aprendre, prepara't uns arguments bons i coherents, perquè eres patètic.

Anónimo dijo...

A Paco Sanchís... no t'has amagat esta vegada...pero moltes voltes si que ho fas, i no sols en aquest blog.
El teu dret tens a fer-ho, al igual que els demes de mantindre l'anonimat, ara bé, per una volta que escrius el teu nom no ens pots fer creure les coses que no son.

Anónimo dijo...

SR. ALCALDE ¿DONDE ESTAN ESAS BONITAS PALABRAS QUE NOS TRASMITIO A TRAVES DEL CANAL DE TV. PREBIO A LAS ELECCIONES?
- DAR TRABAJO, QUE ALGUNAS FAMILIAS ESTAN PASANDOLO MAL POR QUE ESTAN EN PARO.( MAS O MENO VINO A DECIR ESO)
QUE BONITO ¿QUEDABA VERDAD? Y DE VERDAD QUE LO HACE, PERO A COSTA DE LAS EMPRESAS, ELLOS SACAN DEL PARO Y USTEDES PAGAN CUANDO SE PUEDA, MUY BIEN ASI SE HACEN LAS COSAS Y MEJOR AUN SI CABE TANTO HAN CRITICADO A LOS DE ANTES QUE SIGUEN CON SU MISMA LINEA, SIEMPRE A LA MISMA EMPRESA, SOCIALISTA “CLARO” CREO QUE LES HE CONTADO COMO 5 TRABAJOS INCLUIDA LA CASA VIGIA ¡¿ELLOS TAMBIEN PASAN PRESUPUESTO DE SUS TRABAJOS O SOLO LO HACEN UNOS POCOS PARA ACALLAR BOCAS ? QUE POCA VERGÜENZA TIENEN USTEDES, DE LA CASA DE LOS CHORROS HEMOS VISTO COMO A 2 O 3 CONSTRUCTORES SALIR DE ALLI, ESO SI, CON PRESUPUESTO, PERO LOS DEMAS TRABAJOS SE HAN DADO A DEDO Y REITERO LO QUE EN SU DIA DIJE, ESA EMPRESA DE 3 SOCIOS , DOS DE ELLOS TIENEN UN SUELDO FIJOOOOO Y PUEDEN SACAR A SUS HIJOS ADELANTE, LOS DEMAS LO TIENE CRUDO CON GENTE TAN FALSA COMO USTEDES, “NO SIRVAS A QUIEN SIRVIO “ TODA UNA VERDAD.
LES ESCRIBO EN MAYUSCULAS PARA HABER SI LO QUIEREN PILLAR Y PUEDE QUE CON ALGUNA FALTA DE ORTOGRAFIA QUE A LO MAS QUE PUEDE HACER ES DAÑO ES A LA VISTA, PERO LO QUE ESTAN HACIENDO USTEDES CUATRO CON EL TRABAJO Y CON EL PAN DE MUCHAS FAMILIAS, ESO ES UN DAÑO IRREPARABLE, INPERDONABLE, ANTIDEMOCRATICO Y CRUEL.
SALIO ALCALDE POR ACCIDENTE (SEAMOS SINCEROS AUNQUE LA VERDAD OFENDA) POR QUE DE LOS 4 CANDIDATOS NO NOS GUSTABA NINGUNO, PERO DENTRO DE LO MALO PUES NO QUEDAMOS CON GRABRIEL, ESPEREMOS QUE EN LAS PROXIMAS ELECCIONES CAMBIEN A DOS DE LOS CANDIDATOS DE LA OPOSICION Y VEREMOS SI FUE QALCALDE POR ACCIDENTE O NO.
NO TE QUEJES DE QUE HAY MUCHA GENTE FALSA POR INTERNET, PARA HABLAR HAY QUE DAR EJEMPLO Y VOSOTROS NO LO DAIS

Anónimo dijo...

¿Alguien sabe más sobre la apertura del secreto del sumario sobre el caso del asesinato de Alejandro?

Paco Sanchis dijo...

A l'anonim del 17 de juny.

Encara estic esperant que en crides i en digues l'hora i lloc per a debatir -publicament o en privat- l'assumpte.
Si vols mantindre l'anonimat, per qualsevol cosa, puix em crides per telefon i parlem.
L'iniciativa, per part de l'Ajuntament, de fer aquestes conferències-coloqui es una idea acertada i ningú, després de molts anys, la tenia en la ment.
Salut

dátils? dijo...

Quan costen les palmeres dels Xorros?

Anónimo dijo...

Les palmeres son en diposit com l'olivera?

Anónimo dijo...

Molt bonica la plaça de les palemeres. ¿Necesarí¿?? crec que no. Quan han costat ???

Po los pinos y polaspenyas dijo...

Les palmeres no són necessaries però si queden bé.Que hi ha treballadors que sobren, és clar, tots els posats a dit, els d'abans i els de ara.
Deixar l'Ajuntament pijor que abans, molt difícil, però no impossible. i Que costen les palmeres?.

Anónimo dijo...

Les palmeres no estan malament, igual s'hagués hagut de pensar millor la seva distribució. Però el que si que cal urgentment és desembussar tots els "xorros" i reparar els que estan malament.

PePe Gavina dijo...

UNA PROPOSTA DE MILLORA.
Polop i els polopins més jovens necessiten un espai per a fer esport, prop del poble. Sense tenir que anar al poliesportiu.
¿L'Ajuntament podria habilitar un petit espai al parking, rerre l'ajuntament per a que els xiquets i xiquetes pugueren jugar a la pilota sense molestar ningú?. Només caldria pintar unes quantes ratlles al terra i baixar del poliesportiu un parell de porteries i cistelles de basquet. Sempre, es clar, llevant (treient) els possibles perills de l'obra inacabada.
Quan el parking estiga acabat,(temps haurà) es buscarà una altra zona. aquesta solució és barata i immediata.
Sobre la legalitat del fet i els possibles usos de la zona de parking, pense que amb un decret d'alcaldia, recoltzat per la resta de regidors, facilitant l'us provisional per a practicar esports podria solucionar-ho.
Cal ser valents i fer-ho. Tots els xiquets i xiquetes del poble ho agraïrien i pense no hi ha cap pare i mare que digues que no.
D'aquest forma el problema XIQUETS-POLICIA LOCAL-XORROS quedaria resolt.
Aquesta és una proposta per a tots els partits polítics del poble, per a que lluiten pel benestar dels seus menuts i menudes. Per a que mostren que els seus fills i filles els preocupen.
Anim i feu pinya per a que tinguen un espai prop del poble on poder jugar sense perills.