miércoles, 28 de marzo de 2012

VALORACION PLENO EXTRAORDINARIO 26-3-2012

Poco que valorar en este Pleno Extraordinario, primero se da cuenta del contenido del Decreto 4/2012, por el que se determinan las obligaciones de información y procedimientos necesarios para establecer un mecanismo de financiación para el pago a proveedores.
En segundo lugar, el Alcalde informa al Pleno, de la obligación, según el RDL de elevar al Pleno un Plan de ajuste, para su aprobación antes del 31/3/2012, en el que los ingresos corrientes puedan atender, también, la amortización de esta nueva operación de crédito. A este respecto, el Alcalde manifestó , que es perfectamente asumible por la Corporación, en el plazo de 10 años, ya que el equipo de gobierno, había trazado un plan de pago a proveedores, por las numerosas deudas contraídas por los anteriores gestores.
El Plan es aprobado por unanimidad de los asistentes.
Hasta el próximo Pleno, un saludo para todos.

23 comentarios:

Anónimo dijo...

Parc Natural?

Anónimo dijo...

Parc Artificial?

Anónimo dijo...

Jajaja...sí, parc natural, això pateix.
Per cert.. no fa falta tant de protagonisme per part del senyor Gabriel. La cloenda del curs de trompeta deuria d'entregar els diplomes el regidor que li pertoque, encara que fora amb la seva presència. Ell vol acaparar-ho tot.
Anem coneguente

Andrés Barcelot dijo...

Jo crec que tu no coneixes a ningú, perquè soltes mentides i sense cap vergonya. Jo, com a Regidor, vaig ser qui va espentar Gabriel a pujar i donar els diplomes que ell volia que entregara jo. No hauria de donar estes explicacions, però al final ja canses un poc. Que tingues un bon dia."

PePe Gavina dijo...

Lo de Parc Natural és una mica pretencios però, l'estat del Pont "cal agrair-ho" a anteriors corporacions, aquestes del PP, que es dedicaren a "sacrificar" els xops, decapitant-los i regalant la placeta de dalt a promotores immobiliàries a canvi de dos ridículs milions de pessetes. Deixaren sense baixada al pont i feren baix, sempre amb l'ajuda de Consorci d'Aigües i d'altres un lloc mort i enterrat...(una font del braçalet que sembla una claveguera...)
Les crítiques a les actuacions al Pont hi ha que fer-les cap a les responsables del seu estat actual.
La actuació d'ara també és molt criticable però és un intent de retornar al poble aquest espai, que mai hauria d'haver estat venut als que volien enriquir-se amb l'especulació urbanística anterior. I torne a dir, aquesta reforma actual tampoc m'agrada.

Anónimo dijo...

Si Andres, tens rao, de natural no te res. Encara que millor esta que estava, després de la deplorable herencia del PP

Anónimo dijo...

Hi haurà alguna cosa que vegeu bé??a vore pepe gavina, tu que hagueres fet al pont?? El llit del riu ni es pot ni tocar perque mana la confederacio!val,canviem el nom,ho deixem en parc a seques,perquè la resta está molt bonic!!!!!!

paula dijo...

OS QUEJAIS DE TODO,COMO ME GUSTARIA
QUE SIGUERAN LOS MISMOS DE ANTES.
1-NO RECOGERIAN YA LA BASURA POR FALTA DE PAGO.
2-SEGUIRIAN DESPILFARRANDO,PARA QUE
DESPUES LOS DEMAS LO PAGARAN.
3-CRITICAIS SIN SABER TODO LO QUE
HACEN,POR NORMA.
ESTARIA ESCRIBIENDO MUCHO MASget,PERO
CREO QUE NO VALE LA PENA PERDER EL TIEMPO.
AL FINAL SE VERA LO QUE ESTAN ESTAS
CUATRO PERSONAS HACEN,SOBRAN LOS
COMENTARIOS.
NO HAY MAS CIEGO QUE EL QUE NO
QUIEREM VER.

Anónimo dijo...

Per a quant sugerencies positives i constructives polopins? Ja es hora de que es demostre UNITAT en el poble i una mica de dignitat personal... el PONT DE POLOP ESTA MIL VEGADAS MILLOR, al meyns pots anar i sentart-te, tornar a vorer els arbres que han estat ahi anys anys i ara tenen una presencia molt mes evident.

A proposit: per que no plantar mes arbres i plantes en el pont?

Anem per bon cami psoe polop!!

Anónimo dijo...

per a cuan un ere al ajuntament?
sobren uns/unes cuants/tes.

PePe Gavina dijo...

governants del Pspv, vos cal revisar les faroles del pont, que tenen els cables al aire i hi ha perill de que qualsevol puga quedar-se enganxat a la corrent. Estan totes les trapes destapades i els cables a l'aire, empalmes fins i tot..
La actuació amb la font del braçalet és molt adequada, així com la neteja de jardins i fonteta a l'entrada de "La Paz".
Els cagalllons dels gossos segueixen estant per tot arreu, per la qual cosa caldria fer un "pipican", per a que els marranos puguen fer les seues necessitats adequadament i no per qualsevol lloc..
Respecte a l'intervenció al llit del riu, si que és possible ,sempre comptant amb el vist-i-plau de la CHJ. El PP, ja ho va fer, empedrant el llit.
També caldria plantar algun arbre que fes ombra a l'estiu i que pergués les fulles a l'hivern.
Al replà de la font del Braçalet, també es podria actuar, que és ampla i dona lloc per a una zona esportiva, petita, però suficient, en un poble on no hi ha cap que no siga a la zona del camp de fútbol, llunt del centre.
Endavant, que encara teniu molta feïna per fer.

PePe Gavina dijo...

A l'assumpte de l'ERE, jo també estic d'acord. Hi ha que netejar aquesta herència del PP.
Que treballen els que siguen realment necessaris.
Que donen oportunitats (legal i elegantment) a d'altres que no volia el PP i que poden ser útils.Ja està bé de donar feïna a dit, pagant favors o hipotecant políticament a moltes famílies per un "jornalet".

PePe Gavina dijo...

L'Ajuntament podria fer una rifa de la olivera dels Xorros. Així podria pagar una mica del deute heretat i del propi.

Anónimo dijo...

ERE ???? Pensais que igual hay muchos jardineros, personal de mantenimiento ... es posible... pero si los politicos tanto quieren EL POBLE que los concejales sin concejalia podrian dejar de percibir su asignación (creo que almgo mas de 800) por no hacer nada, porque no hacen ni oposición, ni nada, ni se entreran de nada. Creo q en estos tiempos de crisis hay q apostar por dar buen servicio y seguridad, muy importante.

Anónimo dijo...

La reforma del pont, molt bé, l'actuació en la font del braçalet, genial. Però com sempre s'ha de fer alguna cagada, l'heu cagat en el nom. Alguna cosa menys pretenciosa hagués anat millor.

Anónimo dijo...

Lo del nombre creo que no es para tanto, pero cuidado con los perros y sus dueños, que pasan de todo.
Lo del ERE si me parece importante, ya estoy harta de ver tantos trabajadores chuplando del bote.

PePe Gavina dijo...

Ja tenim “cole” nou. Per fi!. A costat vora deu anys, però no podem estar satisfets perquè:
1- continua estant a la vora del polígon industrial, on hi ha empreses que generen una atmosfera plena de partícules que poden generar problemes respiratoris, sobre tot si els xiquets/etes són propensos a patir asma i/o són al·lèrgics als polsos.
2- Segueix estant allunyat del poble, per la qual cosa han de anar cada dia amb autobús amb el enorme cost econòmic que suposa, i l'enorme esforç de temps que han de fer les famílies per a portar -los i arreplegar-los a les parades d'autobús (una hora aprox. es necessita entre pujada i baixada dels autobusos; a més a més del temps infrautilitzat pels xiquets/etes).

Fent aquest col·legi al Pla de Terol, s'ha repetit la mateixa errada que es va fer, quan es construí l'anterior col·legi. Els vells polítics no tingueren cap escrúpol en treure el col·legi del poble, emparant-se en obscurs (ocults) raonaments que justificava allunyar el col·legi del centre del poble.
La ubicació del nou col·legi, determinada pels anteriors responsables del PP, al emplaçament actual també ha sigut una gran errada, i aquesta bastant més recent que l'anterior. Ubicar el col·legi al Pla de Terol, quan tenien tot el terme de Polop per a poder-lo ubicar (ja que foren ells els que crearen totes les sectoritzacions i dissenyaren el futur urbanístic del poble i podien haver ubicat el col·legi on volgueren (per exemple en “la foieta”)) ha sigut una “ficada de pota” tremenda que només s'entén si primaven els interessos urbanístics particulars sobre el bé de tot el poble, i dic, de tot el poble i els seus ciutadans, Sembla que no els importava res els nostres fills/es

Anónimo dijo...

Quanta raó tens Gavina!!.

Anónimo dijo...

tens tota la raó Pepe, que poc coniximent, insalubre i gens sostenible. en quín cap cap!

Anónimo dijo...

QUE SE REBAJEN TODOS LOS SUELDOS YA ESTA BIEN, ALGUNO/A ESTARIA AHORA EN LA COLA DEL PARO, MUCHA CARA ES LO QUE HAY.

Anónimo dijo...

Cuidaet ara en les mentires i en lo que dieu...ara hi han cameres en els plenols que deixaran constància....

Anónimo dijo...

Si hi han camares als plenos es gracies a Alternativa! I el Alcalde no els ha donant les gracies ni res per fer eixa feina de gratis.

Anónimo dijo...

Menos mal que se graban los plenos, ahora tendreis que pensaros que decir y como decirlo para que no se os pillen las "estafillas".
Tal vez así el secretario también mire con más detalle lo que escribe en las actas, para adaptarlo a la realidad.