sábado, 20 de octubre de 2007

SESION EXTRAORDINARIA Y URGENTE DEL AYTO. DE POLOP

Se hace constar que la convocatoria se ha realizado de forma verbal, previa conformidad con los portavoces de los grupos municipales existentes en esta Corporación.El Alcalde en funciones lee el siguiente manifiesto:
Ante el intento de asesinato del Sr. Alcalde, D. Alejandro Ponsoda Bou, cuyo estado de salud reviste la máxima gravedad, esta Corporación quiere dejar constancia de su repulsa por el cruel e injustificado atentado contra la vida de nuestro Alcalde, que en estos momentos se debate entre la vida y la muerte.
Manifestar la rabia contenida ante un hecho que, aún siendo injustificable bajo cualquier punto de vista, resulta más desconcertante ante la ausencia de motivos que hayan propiciado tal acto criminal.
Manifestar el apoyo personal y moral a toda la familia del Sr. Alcalde, la cual se ha visto golpeada duramente por la vida y acompañarles en estos momentos de dolor y desesperación, aún a sabiendas de que sean inconsolables.
Manifestar la plena confianza en el esfuerzo que, por parte de los Cuerpos y Fuerzas de Seguridad del Estado, se están realizando para esclarecer los hechos y autor ó autores del criminal atentado.
Manifestar la perplejidad, confusión e incertidumbre que los hechos acaecidos producen al pueblo de Polop, y en particular a esta Corporación, rogando con ello el más rápido esclarecimiento de los hechos.
Manifestar que, sin lugar a dudas, lo más importante en estos momentos, y así lo deseamos todos encarecidamente, es la pronta y rápida recuperación de nuestro Alcalde D. Alejandro Ponsoda Bou.
Desde la Agrupación Socialista de Polop condenamos este acto criminal y manifestamos todo nuestro apoyo a la familia de Alejandro, y nos ponemos a su disposición para lo que deseen.

Queremos advertir también que el GDP nos ha comunicado verbalmente, que queda suspendido el próximo Pleno Extraordinario del día 30.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Torna la por; A veure, ha d'haver-hi dos motius per fer una cosa així. Una, o els interessos a guanyar eren increïblement desorbitats, i d'esta manera es guanya tot i es complix amb la vida, i ja vos podeu retirar, i bla bla bla, o per altra banda, s'ha perdut gairebé tot, ja no queda res, la ruïna es total i ens quedem al carrer. Doncs bé, ni amb totes dues condicions es justifica un fet com aquest. Jo, tinc un fill i no vull que cresca a un poble, país, món, on al segle XXI encara estem pegant trets per ahí, d'aquesta manera miserable i sense donar la cara.
Dues vessants, un poderós per la primera opció, on es juga unes partides pressupostàries les quals, nosaltres pobrets, no som capaços ni d'imaginar, i per tant guanya força la possibilitat de sicaris i demés. I una altra vesant per al particular que ho ha perdut tot, o força tot, i la desesperació l'espentat a fer una barbaritat com aquesta.
De qualsevol manera no hi ha paraules suficients per condemnar una i altra vegada la cosa en si. La democràcia és precisament tot el contrari al fet ocorregut. La democràcia no pot preguntar-se com es possible. La resposta ha d'estar clara. El que ho ha fet, no és demòcrata, o simplement ho ha deixat de ser. Fins ara la seua vida podria estar dins el joc del paper humil i honorable que honra a l'esser humà. Ara ja no, ha creuat un línia on l'etiqueta és una altra que el distingix dels homes d'avui, els demòcrates, els incapaços de fer ni pensar un cosa així. Ara viu a un món desconegut per nosaltres. O tal volta no, em ve al cap el tret al bescoll que malauradament es viu tan intensament a altres llocs. Açí no estem acostumats a estes coses i no ho volem. Vivim en democràcia precisament per poder gaudir de diferents maneres de pensar. Viure tranquil és poder dir i fer, dins la legalitat, allò que com a conseqüència no et fa perdre la vida. Matar no te paraules. La condemna és absoluta, total, aclaparadora. Cap membre d'un govern legítim mereix morir per política, com cap home 'd'apeu' mereix la pena de mort per qualsevol causa. Açò, són més coses d'allò, és dir, coses d'abans, d'altres temps. Ací no els volem. Marxeu!, volem una vida tranquil·la!, som persones humanes que mai no matarem, el que vol dir, que vivim en desigualtats de condicions. Marxeu!. Ara tenim por i no volem. La por és una cosa que ja fa molt de temps va quedar enrere. Avui ha tornat, jo tinc por... i no pot ser.
Solidaritat amb Ponsoda!
http://alberca-polop-pv.blogspot.com/

Anónimo dijo...

En quina situació queda ara l'Ajuntament? Si l'alcalde no quedara bé, que s'hauria de fer?

Una abraçada companys

Per la recuperació de Ponsoda

Anónimo dijo...

Contestando a Polop hay que decir que mientras no haya una dimisión los concejales son los que son y no procede ninguna incorporación. Otra cuestión es que se produjera una inhabilitación, entonces se procedería a la incorporación de otro concejal.